Simon Nuytten van Bazart deelt indrukwekkende beelden van zwangere vriendin Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Simon Nuytten van Bazart deelt indrukwekkende beelden van zwangere vriendin

Simon Nuytten van Bazart deelt indrukwekkende beelden van zwangere vriendin

In oktober kwam Simon Nuytten met groot nieuws naar buiten. De gitarist van Bazart kondigde aan dat zijn vriendin Hannan in verwachting is van hun eerste kindje. Nu deelt hij enkele wondermooie beelden van haar bolle babybuik.

Simon Nuytten van Bazart wordt binnenkort voor de eerste keer papa. “Een kindje van de beste en mooiste mama is komende”, liet de Bazart-gitarist in oktober weten op Instagram bij een echografie van de kleine spruit. En of hij uitkomt naar de komst van zijn eerste zoontje of dochtertje.

Op Instagram deelt de muzikant nu een indrukwekkende video van Hannans zwangere buik. Simon is vooral onder de indruk van haar “navelknop”. “We hebben een trucje gevonden om de navel button naar boven te doen komen”, klinkt het. Als Hannan lacht, gaat haar navel omhoog, tot grote hilariteit van de toekomstige ouders.

Maar het ludieke filmpje kan ook Simons volgers enorm bekoren. “Hahahaha”, “Heerlijk”, “Precies een lachend mondje”, “Top dit” en “Maar fantastisch”, luidt het tussen de talloze lachende gezichtjes in de comments. Ook Kevin Janssens smelt duidelijk bij het zien van deze video.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws