Ann Van den Broeck deelt emotioneel bericht na strijd tegen borstkanker Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Ann Van den Broeck deelt emotioneel bericht na strijd tegen borstkanker

Ann Van den Broeck deelt emotioneel bericht na strijd tegen borstkanker

Net voor Kerstmis deelde Ann Van den Broeck, die sinds augustus een hevige strijd tegen borstkanker voert, het fantastische nieuws dat er geen zieke cel meer in haar lichaam te bespeuren is. Speciaal voor Wereldkankerdag deelt de musicalactrice een emotioneel bericht op sociale media.

“Goed-nieuws-dag! Complete pathologische respons. Het beste scenario dat er kon liggen. I killed the motherfucker”, schreef Ann Van den Broeck eind vorig jaar op Instagram. De actrice is dus op weg naar de genezing. Maar daarmee is de strijd nog niet helemaal gestreden. “Wist je dat deze strijd niet voorbij is wanneer de behandeling erop zit? Dan volgt een lange, soms heel lange revalidatie. Een fysiek én mentaal proces”, laat ze nu eerlijk weten.

“Vandaag staat wereldwijd in het teken van de impact van kanker”, gaat ze verder. “Jij kent ongetwijfeld iemand die de strijd aan het voeren is, of voerde tegen deze levensbedreigende ziekte. Stuur daarom vandaag een lief bericht naar die iemand. Laat weten dat je er bent. Ik weet zeker dat je die iemand daar héél erg blij mee maakt. Dikke merci!”

Daarbij deelt Ann enkele foto’s van zichzelf, zonder pruik deze keer. “Supermooie foto’s”, “Je ziet er fantastisch uit”, “You look stunning”, “Wat zijn je haren mooi” en “Je bent een prachtvrouw”, luidt het in de reacties. “Merci om dit zo in de kijker te zetten”, “Dit is zo belangrijk”, “Een voorbeeld”, “Goed bezig” en “Dikke steunknuffel”, steken haar volgers haar nog een hart onder de riem.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws