Niels Destadsbader komt met slecht nieuws naar buiten: "Was een bewuste keuze" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Niels Destadsbader komt met slecht nieuws naar buiten: "Was een bewuste keuze"

Niels Destadsbader komt met slecht nieuws naar buiten: "Was een bewuste keuze"

Niels Destadsbader heeft al een schitterde carrière achter de rug. Vooral als solozanger, maar ook aan de zijde van Miguel Wiels. Maar liefst tien jaar al maakt het duo samen muziek als Niels & Wiels. En dat zal gevierd worden. Maar tegelijk moet de zanger ook heel wat fans teleurstellen.

Om Niels Destadsbader dit jaar live aan het werk te zien, kan je dit jaar in alle theaterzalen van Vlaanderen terecht. Samen met Miguel Wiels doorkruist hij het land om hun tienjarige jubileum te vieren als Niels & Wiels. “Het belooft een intieme show te worden met de grootste hits, maar we brengen ook eigen versies van internationale covers. En we vertellen veel verhalen over onze vriendschap. Het publiek zal ons nog beter leren kennen”, kan Niels al verklappen in Story.

Helaas zullen zijn fans het voorlopig daarmee moeten doen. Een groot concert, in het Sportpaleis bijvoorbeeld, komt er dit jaar niet. “Een bewuste keuze”, legt de zanger uit in het weekblad. “Na drie jaar hadden we het gevoel dat we eens een jaartje moesten overslaan om de mensen weer goesting te doen geven”, besluit Niels.

Gelukkig heeft de zanger niet alleen slecht nieuws te vertellen. Zo kan hij al verklappend dat hij zijn fans binnenkort op heel wat nieuwe muziek zal trakteren. “We werken wel aan een nieuw album dat we dit jaar willen uitbrengen”, onthult Niels. “Het is eigenlijk zo goed als klaar, enkel nog het juiste moment afwachten.”

Populair

Laatste nieuws