Kathleen Aerts heeft onaangename boodschap voor huidige K3'tjes: "Erg vervelend" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Kathleen Aerts heeft onaangename boodschap voor huidige K3'tjes: "Erg vervelend"

Kathleen Aerts heeft onaangename boodschap voor huidige K3'tjes: "Erg vervelend"

14 jaar gelden namen we officieel afscheid van Kathleen Aerts als ‘de blond van K3’. Intussen heeft de meidengroep al veel verschillende formaties gekend. En de huidige opstelling - Hanne, Marthe en Julia dus - krijgt nu wel een heel bijzondere waarschuwing van het voormalige K3’tje.

Op 25 februari trappen de meisjes van K3 hun gloednieuwe theatertour af. Met hun ‘Vleugels’-show doorkruisen Hanne, Marthe en Julia binnenkort heel Vlaanderen en Nederland. Maar dat is niet het enige waar de K3’tjes naar kunnen uitkijken. In 2024 staan ze normaal gezien op de planken met een herneming van de iconische musical ‘De 3 Biggetjes’.

“Is dat waar?”, reageert Kathleen Aerts verbaasd in HLN Showbits. Het ex-K3’tje komt volledig uit de lucht gevallen. Dat nieuws brengt meteen mooie herinneringen naar boven. “Oh, ik vond dat echt één van de leukste musicals die we mochten doen”, klinkt het. En toch is haar één iets erg onaangenaams bijgebleven.

“Het vervelendste was wel dat we een valse neus op hadden”, geeft Kathleen toe. “Ik weet nog dat ik eens een verkoudheid had. En dat was heel vervelend, want je kan je neus niet snuiten. Dus dat was niet zo netjes”, vertelt het ex-K3’tje. “En, cut”, lacht ze. Hanne, Marthe en Julia, jullie weten dus wat jullie te wachten staat.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws