Jani Kazaltzis doet droevige ontboezeming: "Zoiets tekent je voor het leven" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Jani Kazaltzis doet droevige ontboezeming: "Zoiets tekent je voor het leven"

Jani Kazaltzis doet droevige ontboezeming: "Zoiets tekent je voor het leven"

Jani Kazaltzis leeft tegenwoordig op een roze wolk. Onlangs kondigde hij in ‘Vrede op Aarde’ op Eén nog aan dat hij opnieuw de liefde had gevonden. En dat kwam op het geknipte moment, want de stylist heeft geen gemakkelijke periode doorgemaakt.

Jani Kazaltzis werd vorig jaar namelijk slachtoffer van bodyshaming. Na een aflevering van ‘Blind Gekocht' werd de 43-jarige presentator serieus door het slijk gehaald omdat hij er ‘moe' en ‘opgeblazen' uitzag. De stylist vuurde meteen terug op sociale media. “Ik ben ouder geworden, en wat kilootjes aangekomen. So what?”, schreef Jani toen.

“Mensen zeiden toen ook dat ik aan mijn gezicht had laten prutsen, maar daar was niets van aan”, vertelt hij nu openhartig in Het Laatste Nieuws. “Al maakte dat ook niets uit als ik het wél had laten doen. Da's mijn goed recht. Je mag doen met je lichaam wat je wil. Ik snap niet dat zo'n onbekende trollen proberen om het geluk van een ander onderuit te halen.” Intussen is Jani naar eigen zeggen op een leeftijd gekomen dat hij zulke commentaren beter kan plaatsen.

“En dat het mij emotioneel geen al te grote schade toebrengt. Ik weet dat ik baas ben over mijn eigen lichaam”, besluit hij. Maar dat is niet bij iedereen het geval. “Dat merk ik bij mijn minderjarige nichtjes ook: als zij een gemene opmerking krijgen op sociale media, is dat allesbepalend voor hun zelfbeeld”, klinkt het. “Zulke commentaren kunnen je echt voor het leven tekenen. Als je niets lief kan zeggen, zwijg dan. Je weet nooit wat er in het hoofd van iemand omgaat, en jouw gemene commentaar kan soms de druppel zijn. Is dat dan wat je wil bereiken? Nee toch?”, vraagt de presentator zich af.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws