Tom en Kato van The Starlings onthullen fantastisch nieuws: "Dikke proficiat!" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Tom en Kato van The Starlings onthullen fantastisch nieuws: "Dikke proficiat!"

Tom en Kato van The Starlings onthullen fantastisch nieuws: "Dikke proficiat!"

Helaas konden The Starlings hun favorietenrol niet waarmaken in de preselecties van ‘Eurosong’, maar Tom Dice en Kato Callebaut krijgen nu toch geweldig nieuws te horen. Daar moet het koppel wat over kwijt op Instagram.

Niet Tom Dice en Kato Callebaut van The Starlings zullen ons land vertegenwoordigen op het Eurovisiesongfestival in Liverpool, maar wel Gustaph. Het koppel eindigde op de tweede plaats in de preselecties, maar hun single ‘Rollercoaster’ doet het wel erg goed. “Waanzin”, schrijven ze nu op hun Instagrampagina.

Het duo verklapt namelijk dat hun nummer de sterkste stijger is bij verschillende radiozenders. “Onze ‘Rollercoaster’ gaat verder”, aldus Tom en Kato. Bovendien laten ze weten dat ze heel dankbaar zijn. “Dit nummer is niet meer alleen ons verhaal, maar ook dat van jullie. We krijgen berichten met prachtige, ontroerende verhalen en wat dit nummer voor veel mensen betekent”, vertellen ze.

Ten slotte willen Tom en Kato ook nog even laten weten dat de fans dagelijks kunnen stemmen op ‘Rollercoaster’ in de MNM50. “Wie weet geraken we zo samen wel naar nummer één. En als we daar zijn, doen we een groot feest voor en met jullie”, klinkt het veelbelovend. “Toppers”, “Merci voor dit lied”, “Jullie verdienen het”, “Topschijf”, “Goed bezig” en “’Rollercoaster’ verdient die eerste plaats”, reageren hun fans enthousiast.

Populair

Laatste nieuws