Gert Verhulst ontroert James Cooke tot tranen toe met ongelooflijke verrassing Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Gert Verhulst ontroert James Cooke tot tranen toe met ongelooflijke verrassing

Gert Verhulst ontroert James Cooke tot tranen toe met ongelooflijke verrassing

Afgelopen weekend konden fans van ‘James De Musical’ in de Lotto Arena terecht voor de spectaculaire liveshow van het populaire programma. Het publiek heeft van de eerste tot de laatste minuut genoten. Maar net toen James Cooke de show wilde afsluiten, kwam Gert Verhulst het podium opgerend.

Fans konden vrijdagavond genieten van het totaalspektakel ‘James de Musical Live on Stage’ waarin Natalia, Willy Sommers, Bart Peeters en Margriet Hermans deze keer zelf meespeelden in hun eigen musical. Maar na afloop van de show besloten ze dat het tijd was om gastheer James Cooke nu zélf eens in de bloemetjes te zetten.

Goede vriend en collega Gert Verhulst bezorgde hem de verrassing van zijn leven toen hij uit het niets met een grote bos ruikers het podium kwam opgelopen. “Oh my God”, schreeuwde James het uit. “We weten allemaal dat jij de afgelopen jaren zowel in je tv-programma’s als in ‘James De Musical’ heel veel mensen hebt verrast en daarom vonden we het nodig dat jij ook een verrassing kreeg”, klonk het door Gerts micro.

“Zet de muziek maar op mensen. We gaan een liedje zingen speciaal voor jou”, waarop Gert samen met Natalia en co én een koor van 5000 mensen ‘James, dankjewel’ begon te zingen. En de verrassing stond op het gezicht van de presentator af te lezen. James barstte in tranen uit voor een overvolle zaal. “Dank u wel, allemaal”, klonk hij ontroerd.

Populair

Laatste nieuws