Na 'Masked Singer'-ontmaskering: verklapt Herman Verbruggen identiteit van Raaf? TV en Radio
TV en Radio

Na 'Masked Singer'-ontmaskering: verklapt Herman Verbruggen identiteit van Raaf?

Na 'Masked Singer'-ontmaskering: verklapt Herman Verbruggen identiteit van Raaf?

De eerste afvaller van ‘The Masked Singer’ is bekend, nog dertien te gaan. Raaf is wellicht één van de figuren van wie het masker pas op het einde van het programma zal afvallen. Maar verklapt Herman ‘Skiwi’ Verbruggen na zijn ontmaskering per ongeluk meer over de identiteit van de vogel?

Het kwam als een enorme verrassing toen Skiwi, één van de publieksfavorieten sinds de bekendmaking van de pakken, vrijdagavond als eerste de wedstrijd moest verlaten. “Het was super om hieraan mee te doen, maar ik vond het verschrikkelijk erg dat ik zo snel al afviel”, geeft Herman Verbruggen toe in Het Laatste Nieuws. “Ik dacht: na die eerste show ga ik gewoon door, dat kan niet anders. Zo'n Skiwi wil je er toch inhouden!”

“Maar het publiek in de zaal heeft daar anders over beslist”, klinkt het. “Wat uiteraard ook meespeelt, is tegenover wie je in het duel komt te staan”, bedenkt hij zich. “Ik had de pech dat ik dat moest uitvechten met Raaf, een prachtig figuur en naar mijn mening ook een hele goede stem.” Het moeten opnemen tegen één van de grootste stemmen van dit seizoen, dat is natuurlijk geen cadeau.

Net zoals het merendeel van het publiek roept Herman Raaf uit tot topfavoriet. “Voor mij is Raaf echt de allerbeste kandidaat dit jaar”, besluit de acteur in Het Nieuwsblad. “Die heeft echt internationale allure, waarmee ik niet zeg dat ze ook internationaal is natuurlijk!” Het is dus een ‘zij’, als we Herman mogen geloven. Dat zou meteen betekenen dat we zanger Loïc Nottet, die momenteel bovenaan op het lijstje van verdachten staat, mogen schrappen en alleen nog in de richting van vrouwen moeten kijken.

Populair

Laatste nieuws