Kat Kerkhofs krijgt het moeilijk bij zoontje Ciro Romeo: "Ik heb zoveel schrik" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Kat Kerkhofs krijgt het moeilijk bij zoontje Ciro Romeo: "Ik heb zoveel schrik"

Kat Kerkhofs krijgt het moeilijk bij zoontje Ciro Romeo: "Ik heb zoveel schrik"

2022 was een prachtig jaar voor Kat Kerkhofs en Dries Mertens. Eind maart werden de levens van het koppeltje in één klap een pak rijker toen ze hun eerste zoontje, Ciro Romeo, mochten verwelkomen. Een van de belangrijkste mijlpalen uit haar leven, vindt Kat. Al krijgt ze het er soms wel moeilijk mee.

“Zodra Ciro in m'n armen lag, werd ik overspoeld door liefde”, vertelt Kat Kerkhofs in Het Laatste Nieuws. “En sindsdien is het alleen maar meegevallen. Zo'n kind, da's eigenlijk keileuk. Ik raad het iedereen aan”, lacht ze. Ciro is naar eigen zeggen dan ook een echte droombaby. “Hij is superbraaf. Ik besef dat we daarmee echt geluk hebben”, besluit ze.

“Op voorhand hoorde ik nochtans zo vaak dat ik als mama nooit meer zou slapen en dat m'n leven volledig zou veranderen. Ik raakte er op den duur van overtuigd dat het écht een verschrikking zou worden”, klinkt het. Maar met Ciro had Kat al snel door dat dit niet het geval zou zijn. Haar kleine wondertje is duidelijk het beste wat haar ooit is overkomen. Al hangt er soms ook een minder leuk kantje aan vast.

“Ik merk dat ik als mama meer schrik heb dan vroeger”, bedenkt Kat zich. “Wanneer ik alleen op het vliegtuig zit, en er is nog maar een piepklein beetje turbulentie, denk ik meteen: ‘Ik ga sterven en m'n zoontje nooit meer zien’”, gaat de presentatrice verder. “Ik hoop dat dat verbetert, want tegelijkertijd besef ik ook dat ik hem niet z'n hele leven ga kunnen beschermen”, besluit ze.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws