Na deelname aan 'De Slimste Mens' in Nederland: Erik Van Looy heeft groot nieuws Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Na deelname aan 'De Slimste Mens' in Nederland: Erik Van Looy heeft groot nieuws

Na deelname aan 'De Slimste Mens' in Nederland: Erik Van Looy heeft groot nieuws

Vanavond schittert Erik Van Looy in de eerste finale-aflevering van de Nederlandse versie van ‘De Slimste Mens’. Toch zal hij binnenkort nog eens opduiken in Nederland, want de presentator heeft geweldig nieuws te melden.

Erik Van Looy is sinds kort te zien in de Nederlandse versie van ‘De Slimste Mens’. Vorige week was hij na zijn derde deelname aan het quizprogramma al zeker van een plaatsje in de finaleweek. “Ik vond het al wonderlijk en nu kan het in de finaleweek alleen nog plezanter worden”, vertelt Erik aan Het Laatste Nieuws.

Bovendien lijken de Nederlanders ook fan van hem te zijn, want er wordt positief gereageerd op zijn deelname. “De kijkcijfers zijn niet gezakt en ik word ook al gevraagd voor de talkshows ginds. Heel grappig allemaal”, verklapt hij. Deze belangstelling betekent daarnaast ook goed nieuws voor zijn carrière.

“Ik ga volgend jaar met mijn zaalshow ‘Verslaafd’ op tournee door Nederland”, verklapt hij trots. “We beginnen niet te ver over de grens, zodat ik ’s avonds nog naar huis kan”, legt hij uit. “Als dat allemaal goed loopt, zien we wel weer verder. Het fijne is dat het niet zo nodig moet, ik heb al een job”, lacht hij.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws