Maureen Vanherberghen doet boekje open over sfeer op de set van 'Familie' TV en Radio
TV en Radio

Maureen Vanherberghen doet boekje open over sfeer op de set van 'Familie'

Maureen Vanherberghen doet boekje open over sfeer op de set van 'Familie'

Vanaf gisteren is ‘Familie’ opnieuw een gezicht rijker. Niemand minder dan Qmusic-presentatrice Maureen Vanherberghen vervoegde de cast van de reeks. Maar hoe gaat het er achter de schermen van de populaire VTM-soap echt aan toe?

Niemand minder dan Maureen Vanherberghen komt als inspecteur Marlies Kennis de verdwijning van Koen oplossen, gespeeld door haar vriend in het echte leven, Sieg De Doncker. Koen is natuurlijk een maand geleden doodgeslagen door Veronique. Of Maureen niet liever nog even samen met Sieg op de set had gestaan?

“Oh, maar dat heb ik al zo vaak gedaan voor ‘Helden’”, klinkt het in TV-Familie. Maar ook bij ‘Familie’ hebben ze toch even samen op de set gestaan. “In verschillende scènes uiteraard. Toen konden we carpoolen. Ik lachte ermee dat ik bij aankomst op de set quasi meteen naar de koffietafel van zijn begrafenis kon gaan”, lacht de actrice.

Maar Maureen heeft haar wederhelft niet nodig om plezier te beleven bij ‘Familie’. Op de set nemen ze de term ‘familie’ blijkbaar erg serieus. “Zeker. Sieg had me dat al verteld. De cast en crew werken heel graag met elkaar, dat voel je”, weet de gloednieuwe soapactrice te vertellen. “Er wordt gelachen als het kan, maar men is serieus als het moet. Ja, tof.” Maureen is duidelijk meteen goed opgenomen in de groep.

Populair

Laatste nieuws