Na exit van Danny uit 'Big Brother': hoe gaat het verder tussen hem en Chelsea? TV en Radio
TV en Radio

Na exit van Danny uit 'Big Brother': hoe gaat het verder tussen hem en Chelsea?

Na exit van Danny uit 'Big Brother': hoe gaat het verder tussen hem en Chelsea?

Zaterdagavond vond de vierde liveshow van ‘Big Brother’ plaats op Play4. Na een nieuw rondje nominaties kwam deze keer het plekje van Michelangelo, Jason of Danny in gevaar. Uiteindelijk moest Danny zaterdag het spel verlaten.

Derde keer, hier helaas geen goede keer. Na drie keer op een rij op het nominatiebord terecht te komen, moest Danny zaterdagavond het ‘Big Brother’-huis verlaten. Twee weken na zijn goede maatje Chelsea. Of waren ze nu toch meer dan gewoon goede maatjes? Tijdens hun verblijf hing er namelijk duidelijk meer in de lucht en gaven ze allebei toe dat ze elkaar wel erg leuk vonden.

Toen Chelsea twee weken geleden de ‘Big Brother’-deuren achter zich dichttrok, vroeg presentatrice Tatyana Beloy haar zelfs of ze een speciale band had met Danny. “Misschien”, glimlachte ze toen bevestigend. “Ik zat er pas twee weken, dus ja. Maar jullie weten meer dan ik”, bloosde ze. Misschien kunnen ze hun romance nu verder uitzoeken, nu ook Danny naar huis is?

Danny kijkt in ieder geval uit naar zijn hereniging met Chelsea. “Ik had meteen een hele goede klik met haar”, biecht hij op na zijn exit. “Qua vibe was het onwijs gezellig. Ze is echt mijn type, en ik moest meteen denken aan mijn beste vriendin. Die is ook zo: los, gezellig, leuk. Ik was daar in het begin ook gewoon eerlijk over. Ze is leuk, ja”, glundert de Nederlander. Zijn deur staat duidelijk nog open.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws