"Ik schaamde me": Siska Schoeters reageert op uit de context getrokken uitspraak Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

"Ik schaamde me": Siska Schoeters reageert op uit de context getrokken uitspraak

"Ik schaamde me": Siska Schoeters reageert op uit de context getrokken uitspraak

Siska Schoeters praatte onlangs openhartig over haar echtscheiding met Tomas De Soete in een podcast. Enkele artikels trokken een uitspraak van haar uit de context en daar moet ze nu nog wat over kwijt.

Siska Schoeters en Tomas De Soete kondigden eind 2021 aan dat ze een punt achter hun relatie hadden gezet. In een podcast vertelde Siska recent meer over die breuk. “Ik ben van mijn vent verlost. Een aanrader”, zei Siska toen. Die quote dook op in meerdere artikels, maar ze vergaten wel te vermelden dat ze meteen daarna zei dat ze dat als grapje bedoelde.

Siska was te gast bij Jan Jaap Van der Wal in zijn talkshow ‘Jan Jaap op Zondag’ en daarin geeft ze toe dat ze verschillende van die artikels gelezen heeft. “Dat vond ik oprecht heel erg”, biecht ze op. De roddels over een mogelijke relatie met Niels Destadsbader vindt ze nog schattig, omdat dat over iets positiefs gaat. Maar deze artikels vindt ze echt niet leuk.

“Ik schaamde mij. Mensen zien niet op welke manier ik dat heb gezegd”, legt Siska uit. “Ik vind het heel erg dat dit ervan gemaakt wordt”, voegt ze er nog aan toe. Ze hoopte ook dat Tomas die artikels niet zou lezen. “Maar Tomas leest ook wel kranten en zit ook op het internet”, aldus Siska.

Populair

Laatste nieuws