Spreekt tweede 'Masked Singer' zich al voorbij? "Zij zit sowieso in dit pak" TV en Radio
TV en Radio

Spreekt tweede 'Masked Singer' zich al voorbij? "Zij zit sowieso in dit pak"

Spreekt tweede 'Masked Singer' zich al voorbij? "Zij zit sowieso in dit pak"

Vorige week vertelde Bart Cannaerts nog dat hij dacht dat iemand zich nog voor de opnames tegen hem versproken had over zijn deelname aan ‘The Masked Singer’. Over wie dat gaat, weten we natuurlijk niet. Maar zien we een tweede kandidate zich nu al verspreken op televisie?

We hoorden haar naam al vallen in de eerste aflevering van ‘The Masked Singer’ afgelopen vrijdag, die van Ketnetwrapster Sarah Mouhamou. Haar naam werd gelinkt aan Champignon. Nu toen ze de kandidaat hoorden zingen, dachten ze toch eerder dat er een man achter het masker verscholen zat. Maar neemt Sarah toch deel, in een ander pak misschien?

Heel wat VTM-kijkers denken namelijk dat ze zich gisterenavond versproken heeft in ‘Een echte job’. Daarin zei de Ketnetwrapster het volgende: “Voor een programma dat ik doe, heb ik zangles gekregen van een supergoeie zangcoach en als ik moe ben na een lange repetitiedag, moet ik altijd springen”. En dat doet een belletje rinkelen. “Ik dacht meteen aan ‘The Masked Singer’”, “Ook mijn eerste gedacht”, “Heb het ook opgemerkt” en “Ik denk echt dat zij in een pak zit”, lezen we op Facebook.

Maar niet iedereen lijkt mee te gaan in dit verhaal. “Natuurlijk krijgt ze zangles, ze zingt al jaren in haar programma op Ketnet”, merkt iemand meteen op. “Op Ketnet heeft ze toch ook ‘Sarah zingt’”, “Kan ook voor de Gouden K’s geweest zijn, daar moest ze ook zingen”, “Ze spreekt over een mannelijke zangcoach, bij ‘The Masked Singer’ is het een vrouw” en “Zou VTM dat er niet uitknippen als het echt zo zou zijn?”, klinken de tegenreacties.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws