Gloria Monserez doet liefdesleven uit de doeken: "Er moet nog een 1e keer komen" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Gloria Monserez doet liefdesleven uit de doeken: "Er moet nog een 1e keer komen"

Gloria Monserez doet liefdesleven uit de doeken: "Er moet nog een 1e keer komen"

Momenteel schittert Ketnetwrapster en presentatrice Gloria Monserez in de nieuwe fictiereeks ‘Liefdestips aan mezelf’ op GoPlay. Daarin kruipt ze in de huid van Olivia. Maar hoe zit het bij de hoofdrolspeelster zelf in de liefde?

Gloria Monserez geeft momenteel het beste van zichzelf in ‘Liefdestips aan mezelf’. Iets dat ze in het echte leven ironisch genoeg niet meer nodig heeft. De presentatrice en actrice is intussen al drie jaar samen met haar vriend, die ze liever buiten de schijnwerpers houdt. Maar er was natuurlijk ook een tijd vóór haar grote liefde.

In tegenstelling tot haar personage Olivia heeft de blondine in het echte leven weinig moeilijkheden gekend in de liefde. “Ik denk dat ik veel minder rationeel en beredeneerd was dan Olivia. Bij mij verliepen de contacten met jongens spontaner, ik zag wel wat er gebeurde”, vertelt Gloria in Dag Allemaal.

De GoPlay-serie staat volledig in teken van mentale gezondheid. En daar komt natuurlijk ook liefdesverdriet aan te pas. Iets wat Gloria bijvoorbeeld niet kent. “Eerlijk gezegd: ik ben goed gespaard gebleven daarvan. Bij mij moet het nog een eerste keer komen, die echte heartbreak”, biecht ze op. “Ik was meestal degene die de andere de bons gaf. Ik spreek van in het middelbaar hé”, lacht ze. “Misschien deed ik dat om mezelf te beschermen, hoor. Daarna was ik even vrijgezel en dan heb ik mijn lief leren kennen, bijna drie jaar geleden.”

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws