Leroy uit Big Brother deelt prachtige boodschap voor Jill op deze moeilijke dag Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Leroy uit Big Brother deelt prachtige boodschap voor Jill op deze moeilijke dag

Leroy uit Big Brother deelt prachtige boodschap voor Jill op deze moeilijke dag

Jill Goede en Leroy de Rouw ken je vast nog door hun deelname aan ‘Big Brother’. Leroy in 2022 en Jill, die uiteindelijk als winnares uit de bus kwam, in 2021. De tortelduifjes zijn al zo’n tien maanden samen en zijn intussen bij elkaar ingetrokken. Maar helaas kregen ze onlangs ook heel slecht nieuws te horen.

De broer van Leroy is zo’n twee weken geleden onverwacht gestorven. Dat liet de ‘Big Brother’-deelnemer zelf weten op Instagram. “Wat is dit onverwacht en hard. Ook al zagen wij elkaar weinig, jij bent mijn grote broer! Rust in vrede”, wilde Leroy erover kwijt. Vorige week werd zijn broer begraven.

“Vandaag een dubbele en zware dag”, schreef hij toen op Instagram bij een foto met zijn wederhelft. Gelukkig was zijn grote liefde Jill erbij om hem te steunen. Iets wat Leroy nu meer dan ooit nodig heeft. “Fijn dat jij er altijd voor mij bent, in goede, maar ook in slechtere tijden.” “Mijn steun en toeverlaat” en “Voor eeuwig en altijd”, schrijft de verliefde realityster er nog bij.

De steunbetuigingen stromen binnen. “Heel veel sterkte nog”, “Sterkte gewenst in deze moeilijke tijd”, “Goede moed samen”, “Twee heel mooie mensen”, “Prachtig stelletje”, “Topkoppel”, “Door dik en dun” en “Jullie slaan je er samen wel doorheen”, steken Leroys volgers hem een hart onder de riem.

Bron: Instagram (@leroyderouw)

Leroy uit Big Brother deelt prachtige boodschap voor Jill op deze moeilijke dag

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws