Lynn Van den Broeck uit 'Thuis' heeft iets groots te vieren: "Mijn hart is vol" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Lynn Van den Broeck uit 'Thuis' heeft iets groots te vieren: "Mijn hart is vol"

Lynn Van den Broeck uit 'Thuis' heeft iets groots te vieren: "Mijn hart is vol"

Lynn Van den Broeck, ook wel bekend als Viv uit ‘Thuis’ of als de vriendin van Mathias Vergels, Lowie in de soap, heeft een bijzondere mijlpaal te vieren. Dat laat de actrice zelf weten op Instagram.

Lynn Van den Broeck heeft een nieuwe voordeur. De ‘Thuis’-actrice mocht haar leven als twintiger gisteren namelijk vaarwel zeggen. “Laatste vibe als 29 jarige, morgen is het dan van 30 zijn enal”, schreef ze eergisteren bij een kiekje van zichzelf op Instagram. “Ik denk nu al na over de emotionele post die ik morgen als kersverse dertiger zal delen. Als er tips zijn van dertigers over hoe het voelt om een dertiger te zijn, slide in my DM’S, zoals ze zeggen.”

Uiteindelijk viel het 30 jaar worden haar minder moeilijk dan verwacht. “We zijn dan 30 geworden vandaag, hé”, laat Lynn weten op Instagram. Met een glaasje bubbels in de hand geniet ze duidelijk van haar grote dag. “En dat is echt dik oké! Dikke merci iedereen voor de liefde vandaag, mijn hartje is vol”, rondt de actrice haar bericht af.

Lynn wordt overladen met felicitaties voor deze grote mijlpaal in haar leven. “Hiep hiep hoera”, “Wauw, proficiat!”, “Welkom op tram 3”, “Gelukkige verjaardag”, “Happy Lynn-day”, “30 dikke kussen voor je verjaardag”, “Proost!” en “Jij gaat alleen maar knapper worden met de jaren”, schrijven haar volgers. En daar is Raidh Bahri het mee eens. “En mooier elk jaar”, merkt de nieuwslezer op.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws