Kim Van Oncen klapt uit biecht: hoe goed klikt het echt met Peter Van de Veire? Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Kim Van Oncen klapt uit biecht: hoe goed klikt het echt met Peter Van de Veire?

Kim Van Oncen klapt uit biecht: hoe goed klikt het echt met Peter Van de Veire?

Sinds 23 januari mag Kim Van Oncen zich naast actrice en onderneemster ook radiopresentatrice noemen. Al een goede twee weken maakt ze Vlaanderen wakker met Peter Van de Veire in de Radio2-ochtendshow. Maar hoe goed klikt het echt tussen de twee kersverse collega’s?

Peter Van de Veire heeft in zijn lange radiocarrière bij MNM al veel verschillende sidekicks gehad. Eva Daeleman, Julie Van den Steen en Kawtar Ehlalouch zijn daar slechts een paar van. Nu staat Kim Van Oncen aan zijn zijde, een actrice zonder enige radio-ervaring. In een recent interview was Peter vol lof over zijn nieuwe sidekick. Maar denkt zij daar hetzelfde over? “Absoluut”, zegt Kim klaar en duidelijk in Story.

De twee nieuwe collega’s lijken het erg goed met elkaar te kunnen vinden. Volgens Kim hebben ze dan ook heel wat raakvlakken. “Zoals onze kinderen. Mijn dochter Stella is even oud als zijn jongste zoon Lex”, legt de radiostem uit. Bovendien vullen ze elkaar naar eigen zeggen perfect aan in hun verschillen. “Hij houdt van het Songfestival, ik niet”, lacht Kim. “En Peter vindt ook dat ik socialer ben, maar dat betwijfel ik.”

En net zoals goede vrienden dat soms doen, gaan ze een goede discussie nooit uit de weg. “Ik ben er wel zeker van dat we nog veel zullen discussiëren”, denkt Kim luidop. “Dat is zelfs de bedoeling soms. In onze rubriek ‘Mijn gedacht’ kunnen luisteraars een onpopulaire mening geven en Peter en ik zullen ons ook in die discussies mengen”, aldus de gloednieuwe Radio2-presentatrice.

Populair

Laatste nieuws