Kim Van Oncen deelt droevig nieuws: "Je kind pijn zien hebben, is vreselijk" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Kim Van Oncen deelt droevig nieuws: "Je kind pijn zien hebben, is vreselijk"

Kim Van Oncen deelt droevig nieuws: "Je kind pijn zien hebben, is vreselijk"

Kim Van Oncen is al tien jaar gelukkig samen met haar vriend Niels De Jonck. Samen hebben ze drie kindjes: Jack, Stella en sterrenkindje Pippa. Over Stella heeft de actrice en radiopresentatrice nu helaas minder leuk nieuws te melden.

Kim Van Oncen maakt een fantastische tijd door. Sinds twee weken geleden neemt ze de presentatie van de ochtendshow op Radio2 voor haar rekening met Peter Van de Veire. Dat heeft de gang van zaken helemaal veranderd. “Niels staat er nu alleen voor tijdens de ochtenden met de kinderen”, vertelt de radiostem in Story.

“Maar eigenlijk is mijn job bij de radio een vooruitgang voor het hele gezin. Ik zal meer thuis zijn”, klinkt het. Meer tijd dus om qualitytime door te brengen met Jack (7) en Stella (3). Haar twee oogappels, met wie het naar eigen zeggen uitstekend gaat. Met Jack tenminste. “Hij stelt het prima, hij gaat met veel goesting naar school en speelt voetbal, tennis en basket”, vertelt Kim over haar zoon.

“Stella turnt, al moet ze daar nu even mee stoppen”, weet de presentatrice te vertellen. Haar dochtertje heeft namelijk haar scheenbeen gebroken bij een val op de trampoline. En dat valt Kim zwaar. “Weet je, ik krijg het meeste stress als mijn kinderen iets overkomt”, bedenkt ze zich. “Ik weet wel dat het goedkomt, maar je kind pijn zien hebben is niet fijn. Ik was daar echt van aangedaan”, aldus de ‘Dertigers’-actrice.

Populair

Laatste nieuws