Kwade Tom Waes zwijgt niet langer en reageert fel op heisa rond Riadh Bahri Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Kwade Tom Waes zwijgt niet langer en reageert fel op heisa rond Riadh Bahri

Kwade Tom Waes zwijgt niet langer en reageert fel op heisa rond Riadh Bahri

Riadh Bahri werd - samen met enkele andere mannen - serieus door het slijk gehaald op sociale media omwille van zijn outfitkeuze. Steeds meer mannen verschijnen op de rode loper met een diepe decolleté. En dat stuit helaas op bakken kritiek.

“(Strand)janet”, “Dat is geen man”, “Waar gaan we naartoe”… “En de lijst homofobe trashtalk onder de artikels is eindeloos. Weet je ik ben er klaar mee. Ik werk 13 jaar in de media. Al 13 jaar moet ik opmerkingen slikken over mijn afkomst en mijn seksuele voorkeur. Over wat ik aantrek. Hoe ik me gedraag. Of gewoon omwille van mijn naam. Lang deed ik me anders voor. Om toch maar niet op te vallen. Wel, pech. I'm here. I’m proud. And i'm gonna stay”, besluit een verontwaardigde Riadh.

Tom Waes neemt het meteen voor het nieuwsanker op. “Groot gelijk heb je, Riadh”, vindt de presentator. “Wordt het eens geen tijd om al die dappere, stoere klavierridders hun vrij podium af te nemen en al die haat en beledigingen te verwijderen van jullie sites?”, richt hij zich tot alle grote nieuwssites. “Een kleine moeite, lijkt me.” En heel wat mensen sluiten zich daarbij aan. “Preach, Tom”, vindt Kat Kerkhofs. “Amen”, reageren Kim Van Oncen en Eline De Munck. “Dankjewel, Tom”, antwoordden zoals Riadh zelf als Jani Kazaltzis.

‘Thuis’-acteur Mathias Vergels staat volledig achter Toms boodschap. “Stop deze haat nu. Laat de beheerders van de socials van nieuwssites ook hun verantwoordelijkheid nemen en haatdragende mensen geen platform geven. I’m with you, Riadh”, denkt hij erover op zijn profiel. Ook Fien Germijns laat weten dat ze er genoeg van heeft. “Zullen we dan eindelijk afronden? Allez, dat is eigenlijk geen vraag, dat is een vanzelfsprekendheid”, schrijft de StuBru-presentatrice op haar Instagramverhaal.

Bron: Instagram Stories

Kwade Tom Waes zwijgt niet langer en reageert fel op heisa rond Riadh Bahri

Populair

Laatste nieuws