Jacky Lafon heeft duidelijke boodschap voor 'Familie'-makers: "Ik vind dat erg" TV en Radio
TV en Radio

Jacky Lafon heeft duidelijke boodschap voor 'Familie'-makers: "Ik vind dat erg"

Jacky Lafon heeft duidelijke boodschap voor 'Familie'-makers: "Ik vind dat erg"

Ze is intussen al een hele tijd weg uit ‘Familie’, maar ze is en blijft één van de populairste personages uit de reeks. Jacky Lafon was er van het prille begin bij als Rita ‘Zatte Rita’ Van den Bossche. Fans hopen nog steeds op een terugkeer. Maar hoe denkt de actrice daar zelf over?

Momenteel vaart Rita Van den Bossche de oceaan over op een cruise. Jacky Lafons personage zou dus ieder moment haar rentree kunnen maken. “Maar komt ze ooit nog van dat schip? “Maar ja, Rita moét van dat schip”, denkt de actrice erover in ‘Play Café’. “Ze is intussen al zeeziek”, grapt ze.

De makers van ‘Familie’ mogen haar dus altijd bellen voor haar terugkeer. “Het is te zeggen, ze hebben mij al eens gebeld”, onthult de voormalige soapactrice nu. “Ze vroegen me of ik wilde terugkeren, maar de eindplot zou zijn dat Rita sterft.” En daar staat Jacky Lafon meteen op haar strepen. “Ik dacht: ‘Allez, dat kan nu toch niet?’”

“Ik wil in mijn leven maar één keer sterven, maar dan voorgoed”, besluit ze. “Ik vind het erg dat ze mij bellen om terug te komen om dan te zeggen dat mijn personage sterft”, denkt Jacky erover. Een comeback wil ze maar al te graag, maar op één voorwaarde: dat het Rita niet fataal wordt. “Ja, voor een toffe verhaallijn, direct”, aldus de ex-‘Familie’-actrice.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws