Christiaan uit 'Blind Getrouwd' eerlijk na breuk met Jana: "Dat is bullshit!" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Christiaan uit 'Blind Getrouwd' eerlijk na breuk met Jana: "Dat is bullshit!"

Christiaan uit 'Blind Getrouwd' eerlijk na breuk met Jana: "Dat is bullshit!"

Het finale beslissingsmoment in ‘Blind Getrouwd’ vond ondertussen al enkele maanden geleden plaats, maar hoe gaat het nu met Christiaan Graulus? Hij verklapt nu hoe het gaat met hem na deze moeilijke periode.

Christiaan Graulus stapte vorig jaar met Jana De Bosscher in het huwelijksbootje en dat avontuur konden we op de voet volgen in ‘Blind Getrouwd’. Jammer genoeg besloot Jana om ‘nee’ te zeggen tijdens het keuzemoment en dat was een harde klap voor Christiaan. Nu, enkele maanden na ‘Blind Getrouwd’, klapt hij uit de biecht.

“De periode daarna was wel wat lastig”, geeft hij eerlijk toe aan Het Laatste Nieuws. “Omdat het mislukt was natuurlijk”, zegt hij. Net doordat ze allebei hun best hebben gedaan, dacht Christiaan achteraf geregeld dat hij misschien niet goed genoeg was. “Maar niet goed genoeg zijn, dat is een beetje bullshit eigenlijk”, vertelt hij.

“Ik denk dat iedereen goed genoeg is. Iedereen verdient een relatie, dus iedereen is goed genoeg om relaties aan te gaan”, aldus Christiaan. Dat neemt wel niet weg dat hij het best zwaar heeft gehad na de breuk met Jana. Gelukkig kon hij terecht bij Brecht, die ook deelnam aan hetzelfde seizoen van 'Blind Getrouwd'. Hij stond steeds klaar voor Christiaan als hij het moeilijk had.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws