"Jou krijgen ze niet klein": Ann Van den Broeck blinkt in vel in nieuwe foto's Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

"Jou krijgen ze niet klein": Ann Van den Broeck blinkt in vel in nieuwe foto's

"Jou krijgen ze niet klein": Ann Van den Broeck blinkt in vel in nieuwe foto's

Afgelopen zomer werd bij Ann Van den Broeck borstkanker vastgesteld. Net voor Kerstmis kreeg de musicalactrice gelukkig te horen dat er geen zieke cel meer in haar lichaam te bespeuren is. Ann is goed op weg naar de genezing, dat bewijst ze nog maar eens met een reeks prachtige foto’s op Instagram.

“Wist je dat deze strijd niet voorbij is wanneer de behandeling erop zit?”, schreef Ann onlangs op Instagram. “Dan volgt een lange, soms heel lange revalidatie. Een fysiek én mentaal proces.” Na een zware chemobehandeling en een operatie heeft ze nu haar laatste reeks bestralingen achter de rug. "Het einde begint te naderen. Maar ik heb wel een hormoongevoelige kanker. Daarom zit ik nog zeven jaar met hormoontherapie”, vertelde ze deze week bij bij ‘VRT NWS laat’.

“Wat dat gaat geven, weet ik nog niet. Ik vind het heel eng”, gaf ze eerlijk toe. Maar Ann laat het hoofd niet hangen en blijft eeuwig positief, zoveel is duidelijk. De actrice genoot deze week van de eerste zonnestralen, haar lievelingsweer naar eigen zeggen. “Mannekes, hoe goed is dit! Muts op en gaan!”, schrijft ze dolgelukkig op Instagram bij een reeks stralende selfies. “Blijven bewegen” en “Aan het opladen”, voegt ze er nog aan toe.

Haar volgers zijn het er unaniem over eens: “Je blinkt in je vel!” De complimenten stromen in een mum van tijd binnen. “Je ziet er stralend uit, Ann”, “Heerlijke foto’s”, “Wat zie je er goed uit”, “Geweldig, je straalt”, “Zalig”, “Je doet dat goed”, “Trots op u”, “Jou krijgen ze niet klein” en “Veel sterkte, je bent een geweldige vrouw”, luidt het in de opmerkingen. “That glow! Het doet je duidelijk goed, geniet ervan”, wil ook Dina Tersago kwijt.

Populair

Laatste nieuws