Verrassend: dit krijgt Gustaph voor zijn deelname aan het Eurovisiesongfestival Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Verrassend: dit krijgt Gustaph voor zijn deelname aan het Eurovisiesongfestival

Verrassend: dit krijgt Gustaph voor zijn deelname aan het Eurovisiesongfestival

Gustaph zal binnenkort schitteren op het Eurovisiesongfestival in Liverpool, maar verdient de zanger daar ook iets mee? Sinnek, de zangeres die in 2018 ons land vertegenwoordigde in Lissabon, vertelt daar meer over.

Gustaph won onlangs de preselecties van ‘Eurosong’ en dat betekent dus ook dat de zanger op het podium van het Eurovisiesongfestival in Liverpool zal staan. Sinnek, die in 2018 deelnam aan de competitie, laat alvast weten dat het keihard werken is. “Dit is gewoon topsport voor zangers”, vertelt ze aan Het Laatste Nieuws.

“We doen dit echt uit liefde voor muziek, maar ook om België te vertegenwoordigen. Want je wordt daar niet dik voor betaald”, verklapt de zangeres. “Dat is echt gewoon puur om jezelf te bewijzen, maar ook om je land te vertegenwoordigen. Dus ik vind eigenlijk dat dat heel veel respect verdient”, aldus Sinnek.

Vervolgens verklapt ze ook wat Gustaph zal verdienen. “Als je daar vier weken bent, dan krijg je daar wel een vergoeding voor. En als je het nummer geschreven hebt, krijg je auteursrechten daarvoor”, legt Sinnek uit. “Maar het is niet zoals bij de Rode Duivels of zo dat wij heel veel geld krijgen omdat we op tv komen", verduidelijkt de zangeres. "Het blijft natuurlijk exposure en je doet het echt voor de liefde voor het Songfestival en voor België”, besluit ze.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws