Candice uit 'Blind Getrouwd' laat wel erg diep in haar boezem kijken: "Lekker!" sexy
sexy

Candice uit 'Blind Getrouwd' laat wel erg diep in haar boezem kijken: "Lekker!"

Candice uit 'Blind Getrouwd' laat wel erg diep in haar boezem kijken: "Lekker!"

Candice Martens trakteert haar volgers opnieuw op een uitdagend plaatje. Het ‘Blind Getrouwd’-gezicht pronkt met haar goedgevulde boezem en dat valt duidelijk in de smaak bij haar volgers.

Candice Martens is bekend geworden door haar deelname aan ‘Blind Getrouwd’. In het VTM-programma stapte ze in het huwelijksbootje met Marijn Lenaerts, maar jammer genoeg kwam er vorig jaar triest nieuws naar buiten over het koppel. Zo besloten ze om een punt achter hun relatie te zetten.

Op Instagram laat de goedlachse Candice zich nog eens van haar beste kant zien. Ze plaatst een kiekje waarop ze een rood kleedje draagt, maar wat vooral de aandacht trekt is haar boezem. Het diep uitgesneden jurkje is namelijk weinig verhullend. Onder de foto plaatst Candice een quote van Coco Chanel: “Schoonheid begint op het moment dat je besluit jezelf te zijn.”

Haar volgers zijn erg onder de indruk van het nieuwe plaatje. “The lady in red”, “Mooie foto, topmodel”, “Wauwie”, “Knap, staat je super”, “Mooie verschijning”, “Stralende Candice, zalig”, “Die ziet er wel heel goed uit”, “Wat een vrouw”, “Topper”, “Prachtige madam” en “Mooi rood kleedje”, klinkt het in de commentaren.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws