Maxime Meiland en haar man Leroy kondigen grote stap aan: "Zo blij voor jullie" Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

Maxime Meiland en haar man Leroy kondigen grote stap aan: "Zo blij voor jullie"

Maxime Meiland en haar man Leroy kondigen grote stap aan: "Zo blij voor jullie"

Maxime Meiland en Leroy Molkenboer kondigen op Instagram ontzettend goed nieuws aan. Afgelopen zomer stapten ze nog in het huwelijksbootje, nu zetten ze alweer een grote stap in hun toekomst samen.

Meer dan twee jaar geleden vond Maxime Meiland de liefde bij Leroy Molkenboer. In september 2021 zette de realityster hun eerste kindje samen, hun dochtertje Vivé, op de wereld. Sinds afgelopen zomer gaan de tortelduifjes ook als getrouwd koppel door het leven. En nu is het stelletje ook helemaal klaar voor een volgende grote stap.

Maxime en Leroy hebben officieel de papieren getekend voor hun nieuw liefdesnestje. Of beter gezegd: nest. Het koppeltje zette hun handtekening onder een nieuwe miljoenenvilla in Noordwijk. “Ons droomhuis”, denkt Maxime erover op Instagram. “Ik kan het nog niet bevatten. De meiden met hun voetjes in het gras, voor de open haard in de winter, net als vroeger. Nooit kunnen bedenken dat ik/wij dit zouden bereiken. Intens gelukkig”, laat de realityster dolenthousiast weten.

Maximes volgers zijn alvast in de wolken door dit heuglijke nieuws. “Wow, zalig”, “Gefeliciteerd met jullie droomhuis”, “Jaaa zo mooi, gefeliciteerd kanjers”, “Proficiat met jullie nieuwe stek”, “Veel geluk in jullie prachtige nieuwe huis”, “Het is jullie zo gegund”, “Zo blij voor jullie” en “Dat ziet er heel gaaf uit, Maxime”, willen ze kwijt in de reacties.

Populair

Laatste nieuws