Astrid Coppens showt strakke lichaam in badpak: "Wauw, en dat na twee kindjes" sexy
sexy

Astrid Coppens showt strakke lichaam in badpak: "Wauw, en dat na twee kindjes"

Astrid Coppens showt strakke lichaam in badpak: "Wauw, en dat na twee kindjes"

Van de koude temperaturen heeft Astrid Coppens geen last. Het model vertoeft momenteel voor haar werk in Marokko met haar jongste dochtertje Joey-Lee, die eind oktober het licht zag. Dat Astrid onlangs voor de tweede keer mama geworden is, zou je haar in ieder geval niet toegeven.

Astrid Coppens heeft op dit moment niet te klagen. Samen met haar jongste dochtertje is het model naar Marokko gevlogen voor het werk. Daar staat de voormalige realityster voor de lens als model voor haar eigen kledinglijn. “Net aangekomen in het mooie Marrakech voor de shoot voor de zomercollectie van AstridBlackLabel”, liet ze eerder deze week weten op Instagram.

En bij die zomercollectie hoort ook prachtige nieuwe badkleding. In een klassevol zwart badpak met diepe decolleté poseert Astrid aan het zwembad. Haar volgers kijken er alvast naar uit om deze collectie te shoppen. “Wauw”, “Oooh, supermooi”, “Mooi badpak” en “I like it”, schrijven ze dolenthousiast in de reacties.

Maar één iets springt vooral in het oog: Astrids strakke lichaam. “Wauw, dat lijf, en dat na 2 baby’s”, “Waar is je buikje naartoe”, “Wat een mooi lichaam”, “Modellenlijf, zelfs na 2 kinderen”, “Wauw, wat een figuur”, “Jouw lijntje”, “Queen” en “Knapste vriendin”, willen ze daarover kwijt.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws