Yanni Bourguignon uit 'Familie' deelt schattig moment met dochter én leuk nieuws Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Yanni Bourguignon uit 'Familie' deelt schattig moment met dochter én leuk nieuws

Yanni Bourguignon uit 'Familie' deelt schattig moment met dochter én leuk nieuws

Voor Yanni Bourguignon, ook wel bekend als Cédric uit ‘Familie’, kon 2022 niet beter eindigen. In december mochten de soapacteur en zijn verloofde Kelly hun eerste kindje in de armen sluiten. Op Instagram vertedert de kersverse papa zijn volgers nu met een prachtig moment met zijn dochtertje.

Op 7 december 2022 zijn Yanni Bourguignon en zijn voor de eerste keer trotse mama en papa geworden. Ze kregen een dochtertje, Lyo. “De Sint kwam een dag te laat, maar dat is oké, want hij bracht ons het mooiste geschenk ooit”, schreef de ‘Familie’-acteur toen op Instagram.

Nu viert de acteur dat zijn dochtertje al twee maanden oud is. Dat doet hij op Instagram met een liefdevolle foto van hem en zijn dochtertje waarop ze samen een dutje doen. “2 maanden papa van de mooiste vrouw op aarde”, schrijft hij erbij. “Mijn hart loopt over van liefde voor dit klein monstertje.”

Met deze prachtige foto en tekst doet Yanni zijn volgers in één klap smelten. “Zot hoe snel het gaat”, “Zo schattig, jullie wondertje”, “Geweldig”, “So cute”, “Geniet ervan”, “Zoveel liefde”, “Wat is dit mooi”, “Prachtige foto”, “Eentje om te koesteren” en “Mijn moederhart smelt”, luidt het in de reacties. Ook ‘Familie’-collega Karen Damen is volledig verkocht en laat enkele hartjes achter.

Populair

Laatste nieuws