Kim Van Oncen hakt drastische knoop door over carrière na start bij Radio2 Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Kim Van Oncen hakt drastische knoop door over carrière na start bij Radio2

Kim Van Oncen hakt drastische knoop door over carrière na start bij Radio2

Sinds haar rol als Saartje in ‘Dertigers’ is Kim Van Oncen niet meer uit het Vlaamse medialandschap weg te denken. Sinds kort presenteert de actrice zelfs de nieuwe ochtendshow op Radio2. Daarbovenop runt de onderneemster nog een supermarkt. Maar hoe valt dat nog te combineren?

Voor Kim Van Oncen is er de laatste tijd heel wat veranderd. Zo zit ‘Dertigers’ er officieel op en presenteert ze sinds 23 januari de nieuwe Radio2-ochtendshow ‘Goeiemorgen Morgen!’ aan de zijde van Peter Van de Veire. Maar hoe combineert de mama van twee haar drukke showbizzleventje met haar supermarkt? Zeker nu er binnenkot twee nieuwe gebouwen openen.

“Nu ik elke weekdag vroeg moet opstaan, heb ik in overleg met mijn broer beslist om in de weekends niet meer in de supermarkt te werken, zodat ik kan recupereren”, beslist de radiopresentatrice in Story. “Ik geniet ervan om dan bij mijn kinderen te zijn.”

“Met het ouder worden probeer ik mijn werk meer te relativeren”, besluit Kim. “In mijn job ben ik vervangbaar, thuis niet”, beseft ze. Daarom neemt haar broer vanaf nu het operationele werk in de supermarkt voor zijn rekening en volgt Kim voortaan alles op wat lonen, administratie en boekhouding betreft. “Gelukkig kan ik veel thuis werken én rekenen op een geweldig team in mijn winkel, mijn management Capture, mijn ouders en natuurlijk Niels (al tien jaar haar partner, red.)”, aldus de radiostem.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws