Radiopresentatrice Nasrien Cnops deelt mooie beelden van beginnende babybuikje Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Radiopresentatrice Nasrien Cnops deelt mooie beelden van beginnende babybuikje

Radiopresentatrice Nasrien Cnops deelt mooie beelden van beginnende babybuikje

NRJ-presentatrice Nasrien Cnops wordt binnenkort voor de tweede keer mama. Dat fantastische nieuws maakte de radio-dj enkele weken geleden bekend op sociale media. Nu deelt ze enkele foto’s waarop we zien dat haar buikje stilaan begint te groeien.

Nasrien Cnops, die we vooral leerden kennen als sidekick van Peter Van de Veire op MNM, is momenteel in verwachting van haar tweede kindje. Met haar partner Gunther heeft de NRJ-stem al een dochtertje, Aren, van anderhalf jaar oud. Onlangs hielden de tortelduifjes een genderrevealparty, waarbij duidelijk werd dat Aren er straks een kleine zus bij krijgt.

“Al 20 weken groeit er een klein wonder in mijn buik”, schrijft de radiostem op Instagram. Daarbij deelt ze enkele kiekjes van haar buikje dat stilaan begint uit te zetten. “Is het de gemakkelijkste zwangerschap? Hell no. Kan ik er even hard van genieten als met Aren? Helaas niet. Maar ik ben zo onwaarschijnlijk dankbaar dat mijn lichaam dit wil en kan doen voor mij en ons gezin”, moet Nasrien van het hart. “Can’t wait to meet you, zusje!”

Ook Nasriens volgers zijn helemaal in de wolken. “Wow, superleuk”, “Prachtige foto’s”, “Proficiat”, “Go, baby”, “Topper” en “Je straalt”, laten haar volgers weten in de reacties.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws