Kevin uit 'Temptation Island' doet boekje open over zijn ex Megan Desaever Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Kevin uit 'Temptation Island' doet boekje open over zijn ex Megan Desaever

Kevin uit 'Temptation Island' doet boekje open over zijn ex Megan Desaever

Megan Desaever uit ‘Temptation Island’ komt de laatste dagen weer heel wat in het nieuws door belastingontduiking, haar snelle verloving én een al even snelle relatiebreuk. In ‘Het Laatste Nieuws’ vertelt Kevin Malengier, met wie Megan in 2018 de relatietest aanging, nu openhartig over zijn band met Megan.

Zo’n 5 jaar geleden zijn Megan en Kevin als koppel naar ‘Temptation Island’ vertrokken. Daar hebben ze de eindmeet niet gehaald. Vandaag is Kevin nog steeds vrijgezel. “Maar daarom niet minder gelukkig en ik zie wel wat er allemaal op me afkomt”, vertelt hij. Ook hij heeft het nieuws over Megans verloving én breuk vernomen. “Maar ik moet toegeven dat ik er haar verder niet persoonlijk over gesproken heb.” Meer wil hij dan ook niet kwijt over het liefdesleven van zijn ex.

Ondanks hun pijnlijke breuk in ‘Temptation Island’ hebben Megan en Kevin toch nog regelmatig contact met elkaar. “Het leek destijds allemaal erger in de media dan het in werkelijkheid was. Alles werd als het ware een beetje opgeblazen”, legt hij uit. Er zijn duidelijk geen bruggen opgeblazen tussen hen. “Dat zou jammer zijn ook. Want er valt daar niets mee te winnen, enkel te verliezen”, vindt Kevin.

“Bovendien wonen we ook niet ver van elkaar en hebben heel wat gemeenschappelijke vrienden”, vervolgt hij. “Én een gemeenschappelijke hond. Een Engelse Bulldog, genaamd Balou.” Die woont nu bij Megan thuis. “Ik mag met hem gaan wandelen wanneer ik maar wil, maar buiten dat spreken Megan en ik niet meer met elkaar af”, onderstreept Kevin.

Populair

Laatste nieuws