Verrassing alom bij tweede 'Masked Singer'-afvaller: "Dit had ik nooit geraden" TV en Radio
TV en Radio

Verrassing alom bij tweede 'Masked Singer'-afvaller: "Dit had ik nooit geraden"

Verrassing alom bij tweede 'Masked Singer'-afvaller: "Dit had ik nooit geraden"

Gisteren konden we genieten van de tweede aflevering van ‘The Masked Singer’. Daarin namen de zeven overgebleven pakken het tegen elkaar op. Maar voor eentje stopte het verhaal gisteren. Bij Kolonel Mops viel het masker helaas af.

Hippo, Kosmos, Vlinder, Minotaurus, Tovenaar, Foxy Lady en Kolonel Mops betraden gisteren voor de eerste keer het podium van ‘The Masked Singer’. Voor die laatste figuur was het meteen ook de laatste. En dat betekent de tweede ontmaskering van het seizoen. Niemand minder dan Marc Coucke hield zich schuil achter het masker van de statige mopshond.

“Dit is echt iets unieks”, blikt de ondernemer in Het Laatste Nieuws maar al te graag terug op zijn avontuur. “Niemand rondom mij had door dat ik meedeed.” Zelfs zijn oudste dochter niet. Maar dat geldt ook voor de speurders en de kijkers. Ben Weyts, Jan Peumans, Remco Evenepoel, Jani Kazaltis… Allemaal uiteenlopende namen rolden over de tongen. Maar Marc Coucke wist gisteren onder de radar te blijven.

De verbazing was duidelijk groot. “Wat een verrassing, nooit gedacht”, “Amai, dat had ik absoluut niet door”, “Verrassing van formaat”, “Van een surprise gesproken”, “Had ik in geen miljoen jaar geraden” en “Zo zie je maar, het kan iedereen zijn”, lezen we op Instagram. “Schitterend gedaan, chic”, “Heel leuk gebracht” en “Ik vond het nog niet zo slecht voor een niet-zanger”, zijn de kijkers het er wel over eens.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VTM (@vtm.be)

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws