Opnieuw tragisch sterfgeval? 'Thuis' zendt kijkers in shock het weekend in TV en Radio
TV en Radio

Opnieuw tragisch sterfgeval? 'Thuis' zendt kijkers in shock het weekend in

Opnieuw tragisch sterfgeval? 'Thuis' zendt kijkers in shock het weekend in

Het was een bewogen week in ‘Thuis’. Die werd gisterenavond afgesloten met een verboden kus tussen Dries en Silke en een bescheiden huwelijk tussen Harry en Thilly. Helaas was het prille huwelijksgeluk maar van korte duur.

Twee weken geleden verraste Thilly (Lauren Müller) Harry (Stan Van Samang) nog met een huwelijksaanzoek aan zijn deur, gisteren, stapten de twee in het grootste geheim in het huwelijksbootje. Ze organiseerden een klein bescheiden feestje in Bar Madam en keerden dan huiswaarts voor een vurige huwelijksnacht. En dat laatste mag je best letterlijk nemen.

Harry en Thilly roken plots gas in hun slaapkamer en konden hun huis gelukkig op tijd verlaten. Maar Zihame (Sofia Zaifri), die zogezegd op haar kamer zat, was nergens te bespeuren. Wanneer Harry haar binnen wil gaan zoeken, vindt er een serieuze ontploffing plaats. Kijkers vrezen meteen het ergste. “Zihame is dood”, “Dat zal ze niet overleven”, “Ik vrees ervoor”, “Zeg dat het niet waar is” en “Hopelijk is ze oké”, schrijven ze op Facebook.

Zal de brandweer op tijd zijn om Zihame uit de vuurzee te redden? De meeste kijkers denken van wel. Meer nog, zij denken dat Harry’s dochter niet eens thuis was. “Ik denk dat ze stiekem met Robin naar die fuif is”, “Zihame zit op die Chirofuif” en “Die is sowieso het huis uitgeslopen zonder dat Harry het wist”, voorspellen ze. Als dat klopt, zal Harry voor één keer vast niet boos zijn dat zijn dochter tegen hem gelogen heeft.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws