Mogen 'Thuis'-kijkers grote comeback verwachten? "Dit personage keert terug" TV en Radio
TV en Radio

Mogen 'Thuis'-kijkers grote comeback verwachten? "Dit personage keert terug"

Mogen 'Thuis'-kijkers grote comeback verwachten? "Dit personage keert terug"

Vrijdagavond stuurde Vlaanderens populairste soap haar trouwe kijkers weer met een cliffhanger van jewelste het weekend in. De huwelijksnacht van Harry en Thilly werd meteen verstoord door een ontploffing in hun huis. En de kijkers blijven met heel wat vragen achter.

Vrijdagavond zijn Thilly (Lauren Müller) Harry (Stan Van Samang) in alle stilte met elkaar getrouwd. Ze hielden een bescheiden trouwfeest in Bar Madam en beklonken de geslaagde dag met een passionele huwelijksnacht. Al liep die in mineur af. Nadat het kersverse echtpaar gas rook in hun slaapkamer, konden ze het huis maar net op tijd verlaten voor de boel ontplofte. De trouwe kijkers blijven met heel wat vraagtekens achter.

De vraag is niet alleen of Zihame (Sofia Zaifri) zich nog in de vlammen bevindt, maar ook hoe de brand is ontstaan. “Harry heeft de kaarsen uitgeblazen, dus dat is het al niet”, “Moet een ongelukje zijn” en “Zihame is vergeten het gasvuur af te zetten nadat ze voor Harry en Thilly gekookt heeft”, speculeren de fans op Facebook. Maar daar duikt ook een oude bekende meteen weer op.

“Ik denk dat Chris er voor iets tussenzit”, schrijft één van de kijkers. De slechterik uit het vorige seizoen die zogezegd gestorven is. Maar dat geloven de meeste kijkers niet. Volgens hen zint hij nog steeds op wraak. “Ik denk het ook, hij wou de trouw saboteren”, “Hij zit weer achter Harry aan”, “Dit was geen ongeluk”, “Chris’ lichaam is nooit gevonden, hij moet nog terugkomen” en “Het zou niet de eerste keer zijn dat hij een brand veroorzaakt”, merken de fans op. Mogen we ervan uitgaan dat Danny Timmermans straks nog eens zijn gezicht komt tonen?

Populair

Laatste nieuws