Prachtig wat Marc Coucke doet met 'Masked Singer'-vergoeding: "Enige voorwaarde" TV en Radio
TV en Radio

Prachtig wat Marc Coucke doet met 'Masked Singer'-vergoeding: "Enige voorwaarde"

Prachtig wat Marc Coucke doet met 'Masked Singer'-vergoeding: "Enige voorwaarde"

The Masked Singer’ kent zijn tweede afvaller. Vrijdagavond moesten de kijkers afscheid nemen van Kolonel Mops. Niemand minder dan Marc Coucke kwam van onder het masker tevoorschijn. Maar hij had één duidelijke voorwaarde om deel te nemen aan het populaire VTM-programma.

“Ik had het graag langer uitgezongen, maar mijn uitschakeling was terecht”, denkt Marc Coucke erover in Het Laatste Nieuws. “Het niveau is dit jaar zo hoog. Er zit niemand in mijn groep van wie ik kan zeggen: ‘Die had er voor mij moeten uitliggen’.” Als eerste afgevallen of niet, de ondernemer kijkt let warme herinneringen terug op het programma.

“Dit is echt iets unieks”, vindt hij. “En wat ook fijn is: ik heb met mijn deelname twee goede doelen kunnen steunen.” Elke Masked Singer krijgt namelijk een kleine vergoeding voor zijn of haar deelname. “En mijn voorwaarde om deel te nemen was dat ik die aan het goede doel kon schenken”, besluit ‘Kolonel Mops’.

Het eerste goede doel is ‘International Powerchair Tournament’, een kampioenschap rolstoelhockey dat in mei plaatsvindt in Roeselare. “De mensen die dat organiseren, heb ik in Durbuy leren kennen. Ze willen hun overleden kinderen eren die aan een spierziekte leden. Een heel triest maar ook heel mooi verhaal, en een prachtig voorbeeld van G-sport”, vertelt Marc. “En ten tweede steun ik altijd ‘Stop darmkanker’”, aldus de ondernemer.

Populair

Laatste nieuws