Hugo staat voor moeilijke beslissing na overlijden van Nicole: "Ik wil het níét" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Hugo staat voor moeilijke beslissing na overlijden van Nicole: "Ik wil het níét"

Hugo staat voor moeilijke beslissing na overlijden van Nicole: "Ik wil het níét"

Zo’n drie maanden geleden nam Vlaanderen afscheid van een icoon. Nicole Josy, die al een hele tijd aan alzheimer leed, kwam op 4 november 2022 om het leven na een dodelijke val van de trap. Haar wederhelft Hugo Sigal is er het hart van in. Toch moet hij verder met zijn leven.

Hugo Sigal klimt steeds meer en meer uit een diep dal na het overlijden van zijn Colleke. Zo trapte hij begin dit jaar de avant-première van het laatste ‘#LikeMe’-seizoen af en woonde hij onlangs de finale van ‘Eurosong 2023’ en recenter nog de uitreiking van de ‘Kastaars!’ bij, waar hij voor de eerste keer zonder zijn wederhelft het podium betrad. Afgelopen zaterdag verscheen de zanger op de première van de musical ‘Legally Blonde’.

Hugo blijft duidelijk niet bij de pakken zitten. “Ik wil weer vooruit in het leven dat me rest, samen met jullie en met Colleke”, schreef hij onlangs nog op Instagram. Bovendien liet de zanger en acteur toen ook weten dat hij klaar was om nieuwe projecten aan te gaan. “Voorlopig heb ik geen nieuwe acteeropdrachten in het vooruitzicht, maar ik sta er wel voor open”, klinkt het nu in Het Laatste Nieuws.

Zingen doet hij bovendien voorlopig enkel thuis, om zijn stem te onderhouden. Een thuis die voor hem ondanks alles een thuis blijft. Daarom heeft Hugo beslist in het huis van hem en Nicole te blijven wonen. “Ze hebben me al een mooi dakappartement aangeboden, maar ik wil er niet weg. Ik heb er veel te mooie herinneringen aan ons Nicole”, besluit de zanger resoluut.

Populair

Laatste nieuws