'Familie'-acteur Yanni Bourguignon heeft somber nieuws over nakende huwelijk Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

'Familie'-acteur Yanni Bourguignon heeft somber nieuws over nakende huwelijk

'Familie'-acteur Yanni Bourguignon heeft somber nieuws over nakende huwelijk

Yanni Bourguignon, ofwel Cédric uit ‘Familie’, en zijn vriendin Kelly hebben zich een hele tijd geleden verloofd. Eind 2021 ging de soapacteur in Parijs voor haar op één knie. Van trouwen is nog steeds niets in huis gekomen. Meer dan een jaar later moeten hun plannen helaas weer wijken.

Twee maanden geleden zijn Yanni Bourguignon en zijn verloofde Kelly voor de eerste keer mama en papa geworden. Op 7 december 2022 mochten de kersverse ouders hun dochtertje Lyo in hun armen sluiten. “De Sint kwam een dag te laat, maar dat is oké, want hij bracht ons het mooiste geschenk ooit”, schreef de ‘Familie’-acteur toen op Instagram.

“Het is een pracht van een baby”, weet Yanni te vertellen aan Het Laatste Nieuws. “Ze stelt het heel goed en begint ook al door te slapen”, zegt hij met een gerust hart. “En ik geniet volop van het vaderschap.” Vorige week noemde hij het zelfs nog “de mooiste job van zijn leven”.

“Ik ben gemaakt om papa te zijn”, denkt de acteur erover. Maar door de komst van hun kleine spruit moeten ze hun trouwplannen helaas weer aan de kant schuiven. Voor het huwelijk van Yanni en Kelly is het naar eigen zeggen nog wachten tot de zomer van 2024.

Populair

Laatste nieuws