"Aan alle mooie dingen komt een einde": An Lemmens maakt triest nieuws bekend TV en Radio
TV en Radio

"Aan alle mooie dingen komt een einde": An Lemmens maakt triest nieuws bekend

"Aan alle mooie dingen komt een einde": An Lemmens maakt triest nieuws bekend

An Lemmens schittert momenteel op tv in het VTM-programma ‘Een echte job’. Het programma loopt bijna ten einde en dat vinden de kijkers alvast erg jammer, want ze zien An Lemmens graag bezig in het ziekenhuis.

In ‘Een echte job’ loopt An Lemmens samen met Julie Vermeire, Sarah Mouhamou, Andy Peelman en Dominique Persoone enkele weken stage in het Onze-Lieve-Vrouwziekenhuis in Aalst. Een bijzondere ervaring voor An, want ze zag zelfs een van haar grootste dromen in vervulling gaan. Zo mocht ze onder andere een bevalling meemaken.

Helaas komt er nu een einde aan dit grote avontuur. Vanavond wordt namelijk de laatste aflevering uitgezonden en daarin krijgen we meer te zien van hun laatste stagedag. “Aan alle mooie dingen komt een einde: vanavond de laatste aflevering”, schrijft An op Instagram. “Zo jammer”, “Zalig programma”, “Wat deed je het goed”, “Zo mooi om naar te kijken” en “Je hebt dat super gedaan”, reageren haar volgers meteen.

Bovendien laten ze ook aan An weten dat ze erg onder de indruk zijn. “Doe er iets mee An, je bent een natuurtalent”, “Zou een goede job zijn voor jou”, “Het is op jouw lijf geschreven”, “Zou jij niet gaan studeren?”, “Deze job is voor jou”, “Je hebt echt je roeping gemist”, “Alsof je het al jaren deed” en “Wat zou jij geschikt zijn voor deze job”, schrijven ze ook nog.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws