Nieuwe liefde, drama en intriges in laatste reeks 'Lisa': dit staat te gebeuren TV en Radio
TV en Radio

Nieuwe liefde, drama en intriges in laatste reeks 'Lisa': dit staat te gebeuren

Nieuwe liefde, drama en intriges in laatste reeks 'Lisa': dit staat te gebeuren

Lisa’ is terug van weggeweest. De populaire VTM-reeks werd wegens succes een paar keer verlengd, iets wat in telenovellenormen eerder ongebruikelijk is. Vanavond gaat het vijfde en laatste seizoen van start. En het belooft nog enorm spannend te worden.

Het einde van ‘Lisa’ is in zicht. Lisa, gespeeld door Tinne Oltmans, moet zonder haar prins op het witte paard verder. Jonas (Oscar Willems) kwam eind vorig seizoen namelijk onverwacht om het leven. Er is dus heel wat plaats voor nieuwe plots en intriges. Lisa is terug uit Spanje en komt thuis in een lege loft. De confrontatie valt haar enorm zwaar.

De dood van Jonas roept nog steeds veel vragen op, vooral bij Reinhout. Hij brengt Mario Buysse, de verdachte in de zaak, een bezoekje in de gevangenis en krijgt enkele verrassende antwoorden. Is hij wel echt de moordenaar? Bovendien wordt de aantrekkingskracht tussen Reinhout en Suzanne groter en groter. Reinhout wil Vic daar nog niet van op de hoogte brengen, wat tot ingewikkelde situaties zal leiden. Maar hoelang kunnen ze hun relatie nog geheimhouden?

Aan liefde en spanning geen gebrek. Maar ook de nodige drama kan niet ontbreken. De ruzie tussen Elke en Olivia bereikte eind vorig seizoen haar hoogtepunt, zozeer zelfs dat er anderen bij betrokken raakten. Olivia dreigt ermee Elkes diepste geheimen op te biechten aan Gert als Amal niet snel weer aan de slag mag bij Massa. Elke neemt Vic in vertrouwen en zij beramen samen een plan. Wordt vervolgd.

Populair

Laatste nieuws