Overwoog Natalia om alleenstaande moeder te worden? Zangeres legt ziel bloot Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Overwoog Natalia om alleenstaande moeder te worden? Zangeres legt ziel bloot

Overwoog Natalia om alleenstaande moeder te worden? Zangeres legt ziel bloot

Voetbalanaliste Imke Courtois maakte zopas bekend dat ze bewust een alleenstaande moeder zal worden. Natalia moet daar nu ook wat over kwijt, want de zangeres heeft dat zelf ook ooit overwogen.

Ondertussen is Natalia verloofd met Frederik Binst en kregen ze twee kindjes samen, Bobbi-Loua en Apollo. Toch heeft ze ooit overwogen om alleen kinderen op te voeden. Dat onthult ze bij ‘Weekwatchers’ op Radio2 nadat Imke Courtois bekend maakte dat ze bewust een alleenstaande moeder wordt. “Op een gegeven moment zei een vriend van me, die gay is: ‘Als je voor je veertigste geen kleine hebt, is het van mij!'", verklapt Natalia.

“Dat was eerst lacherig, maar daarna herhaalde hij dat regelmatig”, vertelt de zangeres. Hoewel kinderen krijgen geen must was voor Natalia, hebben ze er toch zware gesprekken over gehad. “Ik hoef niet per se mama te worden om me als vrouw compleet te voelen. Ik wil dat niet zonder een partner die ik graag zie. Dat is een keuze geweest, maar ik ben enorm dankbaar dat ik die kans toen heb gekregen”, zegt ze.

Natalia verklapt ook toen dat ze 35 jaar werd ze zich stilaan aan het voorbereiden was op een leven zonder kinderen. “En dat is oké”, klinkt het. “Mensen die geen kinderen hebben, kunnen hun leven nog volop indelen. Ze hoeven daarom niet minder gelukkig te zijn”, besluit ze.

Populair

Laatste nieuws