Dit denken Tom en Kato van The Starlings echt over 'Eurosong'-winnaar Gustaph Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Dit denken Tom en Kato van The Starlings echt over 'Eurosong'-winnaar Gustaph

Dit denken Tom en Kato van The Starlings echt over 'Eurosong'-winnaar Gustaph

Tom Dice en Kato Callebaut eindigden op de tweede plaats in de preselecties van ‘Eurosong’ en dat nieuws kwam hard aan bij hen. Nu geven ze hun ongezouten mening over Gustaph die ons land zal vertegenwoordigen in Liverpool.

Gustaph won met het nummer ‘Because of You’ de preselecties van ‘Eurosong’ en dat betekent dat hij ons land zal vertegenwoordigen op het Eurovisiesongfestival in Liverpool. Tom Dice en Kato Callebaut moeten tevreden zijn met een tweede plaats. Hoewel ze teleurgesteld zijn, gunnen ze het Gustaph wel heel hard.

“We zijn er echt van overtuigd dat Gustaph het heel goed gaat doen”, zegt Kato op de radio bij MNM. Toch vindt ze het jammer dat er heel veel gezegd is geweest over de preselecties en dat ze een beetje het gevoel heeft dat er gecommuniceerd werd dat zij niet achter Gustaph staan. “Maar dat is absoluut niet het geval”, verduidelijkt ze.

Ook Tom denkt dat Gustaph het goed gaat doen in Liverpool. “Wij zijn grote Eurovision-fans en ik volg het zoals elk jaar ook over de grenzen heen in alle voorrondes”, vertelt de zanger. “Gustaph is echt een goede kandidaat”, besluit Tom.

Populair

Laatste nieuws