Actrice Lize Feryn maakt grote droom waar: "Voor de allereerste keer" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Actrice Lize Feryn maakt grote droom waar: "Voor de allereerste keer"

Actrice Lize Feryn maakt grote droom waar: "Voor de allereerste keer"

Lize Feryn heeft het allemaal. Ze kan een pakje zingen en staat regelmatig als model voor de lens, maar we kennen haar vooral als actrice in een aantal grote reeksen, zoals ‘Beau Séjour’ en ‘In Vlaamse velden’. Maar binnenkort staat haar weer een gloednieuwe, grote uitdaging te wachten.

Lize Feryn duikt namelijk voor de eerste keer ooit het theater in. Samen met ‘Familie’-acteur Roel Vanderstukken heeft ze de hoofdrol beet in ‘The Broken Circle Breakdown’. Het toneelstuk werd in 2012 verfilmd en is dit jaar opnieuw in de theaterzalen te zien. Lize staat alvast te popelen om straks op de planken te staan.

“Filmsets ben ik ondertussen al goed gewoon, maar gek genoeg is het voor mij de eerste keer dat ik professioneel op een podium sta”, klonk het eerder bij de actrice in Het Laatste Nieuws. “Dat dat dan meteen met zo’n droomrol is, daar kan ik alleen maar heel blij om zijn”, bedacht ze zich. “Het is een hele eer om na kleppers als Mieke Dobbels en Veerle Baetens de rol van Alabama op mij te mogen nemen. Het zijn grote schoenen om te vullen, maar ik zal het met ongelooflijk veel goesting doen.”

“Ik ben volop mijn teksten aan het studeren”, wist Lize de krant afgelopen weekend te vertellen op de rode loper van de musical ‘Legally Blonde’. Vanaf 6 april is ‘The Broken Circle Breakdown’ te zien in het Fakkeltheater in Antwerpen. “Het belooft een prachtige voorstelling met zeer aangrijpende muziek te worden”, kan de actrice al verklappen.

Populair

Laatste nieuws