Fred Rutten stapt op als coach van Anderlecht Sport
Sport

Fred Rutten stapt op als coach van Anderlecht

Fred Rutten stapt op als coach van Anderlecht

Fred Rutten en Anderlecht gaan in onderling overleg uit elkaar. Dat heeft RSCA zelf bevestigd. Een verrassing is dit nieuws niet.

Anderlecht pakte in Play-off 1 nog geen enkel punt. Rutten leek in de zomer sowieso al af te zwaaien. Hij was nog maar vier maanden aan de slag bij paars-wit. De Nederlander werd aangeduid als de opvolger van de ontslagen Hein Vanhaezebrouck.

Rutten leidde Anderlecht wel naar Play-off 1, maar kon zeker niet voor de grote kentering zorgen. Nu is dus besloten om al uit elkaar te gaan.

“De directie apprecieert het werk dat Fred heeft geleverd in moeilijke omstandigheden. Zijn fair play-houding ten opzichte van RSC Anderlecht laat ons toe het sportieve project van volgend seizoen in optimale omstandigheden voor te bereiden”, aldus technisch directeur Frank Arnesen. “We gaan in de beste verstandhouding en met wederzijds respect uit elkaar. We wensen Fred veel succes in zijn verdere carrière.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws