Gert Verhulst en Ellen Callebout onthullen pikante details over seksleven Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Gert Verhulst en Ellen Callebout onthullen pikante details over seksleven

Gert Verhulst en Ellen Callebout onthullen pikante details over seksleven

Ondertussen zijn ze al meer dan vijftien jaar samen, maar Gert Verhulst en Ellen Callebout zijn nog steeds stapelverliefd op elkaar. Niet alleen zijn ze heel tactiel, ook tussen de lakens zit het goed. Daar vertellen ze nu zelf meer over.

Gert Verhulst en Ellen Callebout vertellen in een interview met Het Laatste Nieuws openlijk over hun relatie. De twee vormen al zo’n vijftien jaar een koppel, maar in 2019 gaven ze elkaar pas het ja-woord. Toch zijn ze nog steeds heel verliefd. “Het gebeurt niet veel dat we elkaar niét aanraken. We zitten continu aan elkaar te prullen”, biecht Ellen op.

“We zijn redelijk klef”, zegt ze. En dat vindt Gert ook. “Zeker als ik het vergelijk met andere koppels. Die raken elkaar niet meer aan. Dat zou bij ons geen optie zijn”, bedenkt hij zich. “We geven elkaar overdag ook veel kusjes. Op straat lopen we ook altijd arm in arm”, legt Ellen uit.

Aan lichamelijk contact ontbreekt het alvast niet, maar ook op passioneel vlak zit het meer dan goed. “Ik denk dat wij de passie in de slaapkamer ook euh… goed in leven houden”, verklapt Gert. “We doen ons best. Wat zeg ik? We hoeven er niet eens ons best voor te doen”, zegt hij al lachend. “Dat betekent dat het goed zit, hé”, besluit hij.

Populair

Laatste nieuws