-->

"Prins Harry en Meghan Markle hebben groot nieuws over gezinsuitbreiding"

Maandag 13 Februari 2023 - 19:30   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

14 februari is een heel speciale dag voor prins Harry en Meghan Markle. Geruchten gaan de ronde dat het koppel morgen wel eens bekend zou kunnen maken dat Meghan opnieuw zwanger is.

In 2021 onthulden prins Harry en Meghan Markle op Valentijnsdag dat ze in verwachting waren van hun tweede kindje Lilibet. Ze hadden natuurlijk een goede reden om dat heuglijke nieuws op 14 februari februari bekend te maken. Prinses Diana, zijn moeder, kondigde op diezelfde dag in 1984 aan dat ze in verwachting was van Harry.

Nu gaan er weer heel wat geruchten de ronde, want velen denken dat Meghan opnieuw zwanger is. Fans van de Britse royals denken dan ook dat er morgen wel eens een grote aankondiging zou kunnen komen. Zo verklapte een insider eerder al aan het blad Closer dat Harry en Meghan het geweldig zouden vinden als Archie en Lilibet nog een broertje of zusje zouden krijgen.

“Ze hopen relaties opnieuw op te bouwen en hopelijk een nieuw kleintje in hun leven te verwelkomen,” aldus de insider. Zal morgen dé dag worden waarop Harry en Meghan heuglijk nieuws zullen melden? Op sociale media denken meerdere fans van het koppel van wel. Afwachten is de boodschap!

TAGS  I  Prins Harry  I  Meghan Markle