Neemt Tom Waes deel aan 'The Masked Singer'? "Zelfs mijn gezin verdenkt mij" TV en Radio
TV en Radio

Neemt Tom Waes deel aan 'The Masked Singer'? "Zelfs mijn gezin verdenkt mij"

Neemt Tom Waes deel aan 'The Masked Singer'? "Zelfs mijn gezin verdenkt mij"

Sinds vrijdagavond is ook het speuren naar de ware identiteit van de pakken uit de tweede 'The Masked Singer'-groep begonnen. Wie zijn Foxy Lady, Tovenaar, Kosmos, Vlinder, Hippo en Minotaurus? Is die laatste misschien Tom Waes?

Over Minotaurus lijkt op sociale media voorlopig het meeste eensgezindheid te bestaan. Alex Agnew is verdachte nummer één. Máár, veel mensen zijn er ook van overtuigd dat Tom Waes zich schuilhoudt achter het mythische figuur. “Ik ben daar zelf totaal niet mee bezig”, wil de presentator erover kwijt in Dag Allemaal. “Of misschien wel?”, knipoogt hij.

Zelfs binnen zijn gezin staat Tom helemaal bovenaan op het verdachtenlijstje. “Mijn dochter haat mij. Die zit de hele tijd achter mij aan: ‘Zijde gij het?’”, lacht de ‘Het verhaal van Vlaanderen’-presentator. “Ik vind het héérlijk, ik kan haar daar zo hard mee pesten. Zelfs bij mijn gezin ben ik dus verdacht”, klinkt het.

Of hij nu effectief in het pak zit of niet, Tom is en blijft een fervente kijker van ‘The Masked Singer’. “Vorig seizoen heb ik in elk geval gekeken. Als je Erik Van Looy niet bezig hebt gezien als Radijs, zat je je onder een steen”, aldus het VRT-gezicht. “En Minotaurus vind ik zeker niet slecht dit jaar.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws