'Familie'-actrice Cyra Gwynth geeft verrassende details prijs over liefdesleven Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

'Familie'-actrice Cyra Gwynth geeft verrassende details prijs over liefdesleven

'Familie'-actrice Cyra Gwynth geeft verrassende details prijs over liefdesleven

Sinds eind november kennen we Cyra Gwynth als Yoko uit ‘Familie’. In de soap vormt ze sinds kort een koppeltje met Cédric (Yanni Bourguignon). Maar hoe gaat het in het echte leven bij haar in de liefde?

Professioneel gaat alles Cyra in ieder geval voor de wind. Naast haar rol in de populaire VTM-soap houdt de zangeres zich ook nog bezig met muziek. “Eind januari breng ik m’n eerste album uit, eind maart komt de nieuwe single”, kan ze al verklappen in Dag Allemaal. Maar hoe gaat het in het privéleven van de ‘Familie’-actrice?

Tot vorig jaar bevond Cyra zich nog in een langdurige relatie. “Ik had ’n vriend in Amsterdam, maar vorig jaar zijn we na drieënhalf jaar uit elkaar gegaan”, vertelt ze openhartig. Maar er zijn gelukkig geen bruggen opgeblazen tussen haar en haar ex. “We zijn nog heel close, hij blijft mijn beste vriend”, besluit ze.

Maar een nieuwe relatie? Daar is Cyra momenteel nog niet aan toe. “Nee, dat is niet aan de orde”, aldus de actrice en zangeres. “’Familie’ is mijn nieuwe liefde”, lacht ze. “Ik richt me nu op m’n carrière.”

Populair

Laatste nieuws