Slecht nieuws uitgelekt over Catherine Van Eylen na schandaal rond haar man Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Slecht nieuws uitgelekt over Catherine Van Eylen na schandaal rond haar man

Slecht nieuws uitgelekt over Catherine Van Eylen na schandaal rond haar man

Vorige week dropte Humo een bommetje over Wouter Vandenhaute, de man van sportanker Catherine Van Eylen. Er lekte nieuws uit over de Anderlecht-baas dat niet alleen zichzelf, maar ook zijn echtgenote in een enorm lastig parket brengt.

In Humo getuigden enkele medewerkers van de club anoniem over de “angstcultuur” bij RSC Anderlecht onder voorzitter Wouter Vandenhaute. Hij werd bestempeld als een “psychopaat” en “despoot” die altijd zijn eigen willetje doordrijft. Bovendien zou hij er grote sommen geld van de club doorjagen en met zijn nv Huppeldepup, waar ook Catherine medevennoot van is, jaarlijks een half miljoen euro aan Anderlecht factureren.

Gelukkig vindt Catherine de nodige steun bij haar Sporza-collega’s. Die staan als één blok achter haar. Als objectief sportanker presenteert het VRT-sportanker dus nooit reportages over haar man. Van frustraties van collega’s die voor haar moeten invallen, is absoluut geen sprake. Dat vertelt een anonieme Sporza-medewerker aan Dag Allemaal. Net zoals Catherine dat maar al te graag doet, springen haar collega’s voor haar in waar nodig.

Grapjes over Wouter worden er dan ook niet gemaakt. “En áls we ze maken, doen we dat in haar gezicht”, klinkt het. Maar sinds het schandaal rond Eddy Demarez zijn ze op de redactie een stuk voorzichtiger geworden. “Vroeger zouden collega’s misschien naar elkaar hebben uitgehaald of hebben geprobeerd om garen te spinnen bij de miserie van een ander, maar wij beseffen nu dat het ons allemaal kan overkomen. En dus trekken wij nog meer dan vroeger aan één zeel. Iedereen leeft mee met Catherine. Zij heeft niet om deze heisa gevraagd, hé.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws