'Temptation'-Pommeline showt gezichtstattoo en wordt overstelpt met reacties Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

'Temptation'-Pommeline showt gezichtstattoo en wordt overstelpt met reacties

'Temptation'-Pommeline showt gezichtstattoo en wordt overstelpt met reacties

Pommeline Tillière heeft al heel wat tattoos op haar lichaam staan, maar nu heeft ze er ook eentje laten zetten op haar gezicht. Haar nieuwste aanwinst toont ze nu op Instagram en haar volgers hebben daar meteen wat over te zeggen.

Pommeline Tillière is bekend geworden door haar deelname aan ‘Temptation Island’. In het echte leven is de realityster een tattoo-artieste. Op heel wat plaatsen op haar lichaam heeft Pommeline tattoos staan, maar nu heeft ze eindelijk iets gedaan wat ze al heel lang wilde doen: een gezichtstattoo.

“Ik heb iets gedaan…”, schrijft ze op haar Instagrampagina. Pommeline deelt ook meteen een selfie waarop de nieuwe tattoo zichtbaar is. “Eindelijk heb ik het gedaan”, vertelt ze trots. “Het staat je goed”, “Wauw”, “I love it”, “Vet”, “Zo mooi”, “Nice”, “Ziet er top uit”, “Cool” en “Badass”, reageren haar volgers al snel.

Helaas is niet iedereen fan van de nieuwe tattoo. “Zonde van zo’n mooi gezicht” en “Vermink je mooi snoetje niet, meisje”, klinkt het onder meer. Toch reageren enkele andere volgers meteen op deze kritiek. “Mensen die ontevreden zijn hiermee moeten eens leren dat het jouw lichaam is en ze hun niet moeten moeien” en “Och, laat ze zagen”, schrijven zij.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws