Dina Tersago openhartig over obstakels in nieuwe seizoen van 'Boer zkt Vrouw' TV en Radio
TV en Radio

Dina Tersago openhartig over obstakels in nieuwe seizoen van 'Boer zkt Vrouw'

Dina Tersago openhartig over obstakels in nieuwe seizoen van 'Boer zkt Vrouw'

Deze zondag gaat het vijftiende seizoen van ‘Boer zkt Vrouw’ van start en natuurlijk tekent ook Dina Tersago weer present. Zij licht nu al een tipje van de sluier op over de nieuwe reeks, want het belooft heel spannend te worden.

“Ik dacht dat ik na al die jaren het koppel onder de knie had. Maar ik moet eerlijk zijn: het was met veel ups and downs. De liefde kent soms grillige sprongen”, vertelt Dina Tersago in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van ‘Boer zkt Vrouw’. Aan Story verklapt ze nu ook al wat meer over de moeilijkheden in de vijftiende reeks.

“Het was echt een stevige rollercoaster met veel dingen die we niet zagen aankomen”, onthult Dina. Het vorige seizoen was volgens de presentatrice zo goed als zorgeloos, maar nu duiken er heel wat obstakels op. “Keuzemomenten die niet verlopen zoals gepland, beslissingen waarop teruggekomen wordt, gespannen sfeer op de boerderij… Emotioneel was het best wel pittig”, biecht ze op.

Hoewel Dina al jarenlang het VTM-programma presenteert, doen sommige scenario’s haar toch nog schrikken. “Ik ben misschien iets beter voorbereid op onverwachte wendingen, want vroeger was er inderdaad ook heel wat drama. Maar toch blijft het telkens een verrassing, hoor”, klinkt het. “Aan de andere kant zorgt dat er wel voor dat ‘Boer zkt Vrouw’ nooit saai wordt”, besluit ze.

Populair

Laatste nieuws